Account Manager Primary Care – Vaccination Centers

Pfizer Inc.

Capelle Ad Ijssel, Netherlands

Job posting number: #7264617 (Ref:pf-4916136)

Posted: July 20, 2024

Job Description

Accountmanager Vaccinatiecentra

Wil je deel uitmaken van een internationaal, innovatief farmaceutisch bedrijf van wereldformaat? Van een bedrijf dat geneesmiddelen en vaccins ontdekt, ontwikkelt, produceert en verkoopt om mensen te helpen als ze ziek zijn? In een functie waar je aan het einde van de dag op kunt terugkijken en zeggen: ik heb iets voor patiënten betekend. Geleid door onze vier waarden: Courage, Joy, Equity en Excellence, dan hebben we de juiste baan voor je.

Locatie: Capelle aan den IJssel/Fieldbased

Over de functie:

Ben jij klantgericht? Gaat jouw hart sneller kloppen van sales en commerciële targets? Grijp dan deze kans!

De AMV (Accountmanager Vaccinatiecentra) ontwikkelt en past verschillende inzichten toe in klantorganisaties en -netwerken, met name gericht op GGD ’s en (reis)vaccinatieklinieken die van invloed zijn op de beslissingen van de klant.

De rol van AM is een innovatieve en creatieve rol met een strategische visie voor eerstelijnsgeneesmiddelen en vaccins van Pfizer.

Bespreken van toegewezen producten binnen Pfizer Nederland aan de voorschrijvers in de eerste lijn, gebaseerd op de behoeften van je klanten en de levenscyclus van de medicijnen en vaccins.

Strategische accountplanning en accountrelaties om de omzet, klanttevredenheid en terugkerende business binnen je accounts verder te laten groeien.

Het dagelijks beheren van je eigen klantenportefeuille en het aangaan van zakelijke relaties via multichannel en omnichannel communicatie via het voorkeurskanaal van de klant.

Verantwoordelijkheden

• De AMV is verantwoordelijk voor virtuele en face-to-face communicatie met een geselecteerd segment van klanten om deze te voorzien van informatie en multichannel-toepassingen voor bepaalde ziektegebieden en de toegewezen producten te stimuleren, waarbij effectieve communicatie- en verkoopvaardigheden op de voorgrond staan.

• Bijdragen aan het algehele commerciële succes, de omzet en de bedrijfsgroei van Pfizer Nederland door vraag naar de toegewezen producten te genereren en deze te promoten.

• Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de markt

•Je fungeert als eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor je klanten en verzamelt relevante marktinzichten

• De AMV zorgt ervoor dat de klantencontacten en de administratieve systemen/processen worden onderhouden en bijgewerkt, zodat er te allen tijde een nauwkeurig dossier beschikbaar is

Wat vragen we van jou

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in een (para)medische richting

  • Medische basiskennis

  • Rijbewijs B

  • (Commerciële) praktijkervaring in de farmaceutische industrie

  • Bij voorkeur een netwerk binnen de GGD’ s en reisklinieken

  • Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden

  • Team- en netwerker

  • Analytisch

  • Talen:

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels  (B2)

Wat bieden wij?

Innovatief bedrijf: Pfizer heeft een pijplijn vol innovatieve medicijnen voor uiteenlopende aandoeningen. Als Pfizer-collega krijg je op verschillende manieren de kans om de impact van medicijnen voor patiënten te maximaliseren. Kortom, jij maakt echt het verschil.

Ontwikkelingsmogelijkheden: Wij zijn altijd op zoek naar toptalent. Wij geloven dat je nooit zult stoppen met leren en dat er altijd een nieuwe mogelijkheden voor je eigen ontwikkeling zullen zijn. Daarom hebben we veel kansen in de Nederlandse organisatie. Regelmatig zijn er mogelijkheden om een ​​opleiding te volgen of ervaring op te doen in een ander vakgebied of zelfs door te groeien naar een internationale functie.

Een cultuur waarin je jezelf kunt zijn: We zijn een grote, internationale organisatie met mensen uit de hele wereld. Bij Pfizer moet iedereen zichzelf kunnen zijn, daar streven we naar en leven we naar.

Evenwicht werk/privé: Bij Pfizer weten we dat als je echt een impact wilt hebben op het leven van mensen, het belangrijk is dat mensen op hun best zijn. Daarom bieden wij onze collega's goede arbeidsvoorwaarden, zoals een passend salaris en mogelijkheden tot thuiswerken. Veel overwerken is bij ons niet de norm. Ook vinden wij dat werk en plezier hand in hand moeten gaan. Daarom kun je bijvoorbeeld buiten het werk om aan allerlei activiteiten deelnemen.

Is je interesse gewekt?

Weet je genoeg en heb je besloten te reageren? We zijn benieuwd naar jou en nodigen je uit om te solliciteren via onderstaande solliciteerknop. Je hoeft je geen zorgen te maken over een deadline om te reageren. We blijven zoeken tot we de juiste kandidaat voor deze functie hebben gevonden.

Pfizer is een werkgever die gelijke kansen biedt en voldoet aan alle toepasselijke wetgeving inzake gelijke kansen op werk in elk rechtsgebied waarin het actief is.

#LI-PFE

Pfizer is an equal opportunity employer and complies with all applicable equal employment opportunity legislation in each jurisdiction in which it operates.

Pfizer's aim is to provide equality of opportunity in the recruitment process by avoiding any bias or potential discrimination on any grounds including (but not limited to): sex, age, race, religion or belief, sexual orientation or disability. At Pfizer we are creating an organization and promoting a culture that respects each individual's unique character and life experiences and reflects the diversity of our society, customers and markets. We will achieve this through fostering and sustaining an environment in which every colleague feels valued and supported. 

Sales



Pfizer is committed to equal opportunity in the terms and conditions of employment for all employees and job applicants without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, age, gender identity or gender expression, national origin, disability or veteran status. Pfizer also complies with all applicable national, state and local laws governing nondiscrimination in employment as well as work authorization and employment eligibility verification requirements of the Immigration and Nationality Act and IRCA. Pfizer is an E-Verify employer.


Apply Now

Please mention to the employer that you saw this ad on Sciencejobs.org

More Info

Job posting number:#7264617 (Ref:pf-4916136)
Application Deadline:Open Until Filled
Employer Location:Pfizer Inc.
New York,New York
United States
More jobs from this employer